Gyógy-, svéd-, thai-talp-, nyirok-, Japán tradicionális-, ayurvedikus-, aromaterápiás és kineziológiai masszázsutalvány
Fél-, egy illetve másfél órás időtartam

Öt alkalmas utalvány vásárlásánál fél alkalomnak megfelelő összegű megtakarítás

Egy alkalomra érvényes masszázs ajándékutalvány
Gyógy-, svéd-, thai-talp-, nyirok-, Japán tradicionális-, ayurvedikus-, aromaterápiás és kineziológiai masszázsutalvány

Fél-, egy illetve másfél órás időtartam


A Masszázs utalványokról - Voucherekről


Webáruházunkban masszázs és testkezelő szolgáltatásokra illetve masszázskezelés csomagokra felhasználható kuponokat vásárolhat online módon.


Szerződött partnere vagyunk az összes meghatározó Egészségpénztárnak Magyarországon (szerződött egészségpénztárak listája megtalálható centrumunk weboldalán: www.masszazsmester.hu/egeszsegpenztarinfo), így a támogatott masszázsok összegét a centrumunk által kibocsátott számlával visszaigényelheti.


Amennyiben ajándékként, más nevére szólóan szeretné átvenni az utalványt azt a megjegyzés ablakban a rendelés leadásakor jelezze felénk.


A kuponok átvétele: online módon egy tetszés szerinti helyszínen kinyomtatható, névre szóló VOUCHER formájában; személyesen centrumunkban vagy postai úton plasztik kártya formájában lehetséges. A megvásárolt kuponokat a Masszázsmester Rekreációs Centrumban használhatják fel.


Masszázs-websop: masszazsshop.hu (átirányítás a websohp oldalára)Több mint 170 fajta masszázs, testkezelő és fogyasztó programból választhatja ki az Ön illetve megajándékozott Ismerőse számára a legmegfelelőbb szolgáltatást.
A fogyasztó, cellulitisz elleni alakformáló kezelések kötöttek, mivel kúraszerűen alkalmazva érnek el látványos eredményt. További információt az

alábbi feliratokra kattintva kaphat:

Fogyasztómasszázs   (fogyasztomasszazs.hu)      Alakformáló masszázs    (hatasosfogyas.hu)

 

Cellulitisz elleni masszázs kezelések   (cellulitiszmasszor.hu)       Zsírtötő masszázs  (fogyasztómasszázs.hu /ékezettel/)


Ultrahangos Zsírbontás  (ultrahangosfogyasztas.hu)


Kavitációs zsírbontó kezelés - nyirok irányú masszázs - moxa terápia (kavitaciosfogyasztas.hu)


(tematikus weboldalainkra átirányító linkek)


 Remélem sikerült megfelelő ajándékozási alternatívát adnunk Önnek.

 Amennyiben további kérdései lennének állunk rendelkezésére telefonon, elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja meg.

webdesign2009 Masszázsmester masszázs és egészségcentrum Bp. XI. Bukarest utca 9. Tel: 06 70 299 9140 | fogyasztó masszázs | wlink | tapéta | masszázs | árutender | masszőr kereső | masszázsbérlet
Copyright © Az oldal és annak teljes tartalma a tulajdonos kizárólagos tulajdonát képezik. Annak részleteinek vagy egészének másolása terjesztése tilos, és jogi következményeket von maga után.